Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Copanele de rață se spală bine și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 20-30 minute. Cartofii se spală bine și se pun la fiert în apă rece pentru 15 minute. Sfecla se curăță de coajă (atenție că vă pătați rău - de preferat să folosiți mănuși de plastic) și se pune la fiert pentru 15 minute. Într-o tavă punem copanele și cartofii întregi. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Stropim totul cu unt topit și punem în tavă și cele 3 fire de cimbru proaspăt. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 200 grade C.
Servim fierbinte cu rondele de sfeclă roșie. Poftă bună!
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult